...
vols afegir els teus videos en aquesta pàgina ?
 

Fa temps que m'agrada enregistrar en video les curses en les que participo. Va ser al 2012 que vaig propossar a les organitzacions de col·laborar i oferir un video complert de l'esdeveniment, però vist desde dintre de la cursa, o sigui, corrent.

Vaig obrir un compte al Youtube i a poc a poc el mateix fa patxoca amb centenars de videos de tota mena relacionats amb les curses, presentacions de llibres , tertúlies ....

Per tenir-ho tot una mica endreçat he refundat la pàgina esbufecs.cat vers Esbufecs Run Cam. Aquesta web servirà de finestra per presentar les iniciatives que tinc en ment i que aniré afegint al seu moment.

Un apartat és oferir un espai on poder penjar els vostres videos donat que Maratonians del Segre han estat oberts a que jo puguès enregistrar amb total llibertat les darreres curses . Per aquest motiu he fet aquesta pàgina personalitzada. Amb la mateixa podreu afegir tots els videos que feu arreu i vulgueu compartir. Els tindreu organitzats i a un cop d'ull els trobareu fàcilment.

Com podeu veure estan diferenciats per curses com la Milla, Sant Crist, Mitja Marató, Cursa del Foc i Cros, l'apartat de l'Escola d'Atletisme Pedala i particulars com els de les besonetes Andrea i Aida.

CONDICIONS

En aquesta pàgina sol penjaré videos relacionats a Maratonians de Segre com curses, sortides, reunions, presentacions, sopars, etc.

No afegirem enllaços. Heu d'enviar els videos per wetransfer a maneltete@gmail.com . Els mateixos els penjarem a Esbufecs Run Cam. El motiu d'això és per tenir el total control de la pàgina. No volem tenir enllaços desactivats o inactius per culpa de la eliminació o qualsevol canvi que pugueu fer a les vostres pàgines.

Els videos que envieu seran vostres i s'eliminaran d'Esbufecs Run Cam quant ens ho comuniqueu.

No penjarem videos amb drets d'autor. Si voleu podem editar els videos per eliminar posibles reclamacions i afegir música de Youtube . Hi ha la possibilitat que el video estigui duplicat a la xarxa. Fent un petit retall del mateix ja serà suficient per l'aprovació.

Aquesta pàgina no ens obliga a cap de les parts a res. És una aportació desinteresada per part nostra per l'agraiment a l'atenció i facilitats que heu tingut amb nosaltres. Podeu enviar-nos tants videos com vulgueu sense cap cost econòmic per la vostra part. Tot plegat és finiquitarà quant una de les parts així ho consideri.

Sol us demanem que en feu la màxima difició d'aquesta pàgina i la subscripció a ESBUFECS RUN CAM de Youtube r

Estudiarem possibles suggeriments . I moltes gràcies un altre cop.

 
 
j
inici