XIX cros dels esbufecs mollerussa 2016
sabrii
presentem
 

benvinguts

El proper 30 d'octubre organitzem aquest cros . L'any 1998 vam decidir fer-ho per primer cop. Abans als crossos comarcals sol podien participar gent de la mateixa comarca. L'Urgell i el Pla els feien conjuntament, però amb classificacions diferents. La nostra aportació va ser d'obrir-ho ( vam haver de lluitar moltíssim ) a qualsevol atleta d'arreu. Les primeres edicions vam haver de fer fins a tres classificacions per categoria, una pels del Pla, una per l'Urgell i l'altra oberta. Nosaltres vam trencar aquesta anomalia esportiva escolar i a poc a poc totes les comarques van fer el mateix i això es deu en gran part als Esbufecs.

Han passat 18 anys dençà i nosaltres seguim amb l'activitat més important, després de l'escola d'atletisme, que realitzem. Ho fem amb molt poc personal humà, però els que hi som hi treballem al màxim amb l'ajut del més petits, imprencindibles pels Esbufecs.

Engunay no hem estat seleccionats per formar part del Tofeu Diputació de Cros de Ponent. Per nosaltres ha estat una decepció inesperada , donat que hem estat el primer club en demanar-ho a més d'estar a totes les reunions, córrer a tots els crossos del circuit i fer un video de tots ells sense rebre res a canvi. Vam ser el primer club en voler fer una lliga amb la resta de crossos de la demarcació de Ponent. Fa anys que ho parlàvem amb en Laureà d'Agramunt que ens ho va propossar, però sense éxit.

Però això és història i nosaltres seguim amb la mateixa il·lusió d'organitzar una activitats amb centenars de nens i nenes d'arreu fent allò que tant ens agrada : " CÓRRER"

Esteu tots convidats a participar-hi. Feu-lo córrer !